Ugly Blog
I| Love| You




Sunway :')
Wednesday, November 23 | 0 comment(s)
Hey guys , dah lama tak update blog .
Korang tgok blog bella nie amacam , buruk rigth ? Memang buruk punn .
Dah-2 , balk dekat tittle dekat atas tuh .
Okayh , semalm bella pergi sunway dengan marysa ovendelas , ety izzati , noor asraf , siti najihah , shamimi najwa , cha syuhada , fithrie izzati and akhimm shushh . Korang tekan lha nama nie dekat fb , gerenti dpat . haha 
Wottwottt , akhir ye dpat jugakk hang dgan dorang nie . 1st time kott pergi sunway naik bas , selama nie naik kereta jek . Sekali naik bas , nampk sgat kuno ye . Mwehehe
Mulamula naik bas pukul 9:15 lha macm tuh , andthen smpai CP kena pulak tggu si asraf , lama betul tggu die . Then die dah smpai , kitaorang pun cari lha bas nak ke sunway , dah dapat bas aku tak dpat tempat duduk . Aku duduk lha tgah-2 antara mimi and marysa . mwehehehehe :D
Pak cik bas tuh bawak bas macam F1 , bapak laju glerr ! haha -,-
Then , dah smpai mcm biasa lha mesti cari toilet dlu . haha . Then , kitaorang pergi cari lha tempat makan , cause perut dha karoeka lagu awie . Haha . Time tuh , semua setuju nak makn mcd . Nak tahu , kitaorang sggup tggu smpai yang lunch puye . Haha 
Then , najihah call , suruh ambik die dkat bus stop depan . Kayh , then dah ambik die , terus pergi makan perut ye mmg dah lapar giler . Then , dah habis makan akhimm taxt , dia cakap die dkat mcd , tgah tggu aku datang . Mak aiii ! dia perg beli makanan , padahal aku dah kenyang , burger tuh pun aku bagi marysa yang habis kan . Then , dia paksa aku makan . So , terpaka lha makan . Dah siap makan aku suruh lha si marysa beli tiket wayang dulu , cerita Aku Bukan Tomboi , ahhhhh , shiittttt ! Dorang tak beli kan punn . haihhhh
 Then , akhim ajak tgok cerita tintin , kayh lha aku follow jek . Dalam wayang tuh aku tak tgok pun , tak suka gilerr cerita macam tuh .
Then , dah habis cari la balik budak-2 ye , andthen kena pulak ambik adik angkat akhim . Tak sempat nak shopping pun , die sempat gak beli kan aku rantai . wottwottt #happy
Then , najihah ajak pergi Jasmine Cafe . Sebab dayat ada dekat sana . Kayh , minum petang lha jugak kitaorang , Then , kitaorang balik lha , lambat gilerr lha tggu bas , haihhhh . Then , dah dapat bas , aku nampak anna , wowww . She so cute :) 
Sampai rumah dalam pukul 9 , ingat kan ibuayah nak marah , sampai jek rumah , ibu just ckap kenapa balik lambat , buat ibu risau jek . Salah aku jugakk tak topap . haihhhh :l
 Then , sampai jek rumah  mandi , gayut then terus tido , penat sgat tuh tak sempat nak update blog .
Pape hal pun , happy gilerr semalam :)
Gambar ? nanti aku masuk kan :)




.